Четвер, 25.04.2024, 13:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 28 » ВИВЧАЄМО ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ ВЕСЕЛО ТА З КОРИСТЮ
09:47
ВИВЧАЄМО ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ ВЕСЕЛО ТА З КОРИСТЮ

Вивчаємо правила дорожнього руху весело та з користю!

22 квітня 2016 року у Херсонській гімназії №1 Херсонської міської ради відбувся 2-й гімназійний зліт юних інспекторів дорожнього руху. Херсонський обласний автомобільно-учбовий комбінат та Херсонський обласний благодійний фонд "Допомога дітям" дякують за запрошення на традиційне свято.
Мета заходу – підвищення обізнаності та усвідомлення кожним учнем найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.
У ході випробувань 13 команд-учасників, сформованих із числа учнів 5-8 класів, відповідали на запитання з правил дорожнього руху, виконували цікаві тематичні завдання, брали участь в ігрових конкурсах. Юні інспектори не лише продемонстрували гарні теоретичні знання правил, а й взяли участь у змаганнях регулювальників та у вело-естафеті.
Але найцікавішим став творчий конкурс – захист проектів соціальної реклами. У якості інструкторів-консультантів виступали неодноразові переможці Всеукраїнських зльотів представники команди ЮІР «Сигнал». Активно підтримували свої команди і вболівальники, допомагаючи здобувати додаткові бали, відповідаючи на запитання ведучих. Переможцями конкурсу стали команди 5-А, 6-Б, 7-Б та 8-В класів.
Всі учасники зльоту погодилися з тим, що організація таких заходів є дуже важливою, так як з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху, тому всі повинні пам’ятати про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири. 
Переглядів: 307 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: