Середа, 24.04.2024, 14:28
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 6 » СВЯТО ПРИХОДИТЬ В ГОСТІ!
15:32
СВЯТО ПРИХОДИТЬ В ГОСТІ!

Херсонський обласний благодійний фонд «Допомога дітям»,

Херсонський обласний державний автомобільно-учбовий комбінат, Управління освіти Херсонської міської Ради, Херсонський центр позашкільної роботи Херсонської міської Ради, Головне управління ДСНС України в Херсонській області, за підтримки громадського об’єднання «Самопоміч», ТРЦ «Променад Плаза», ПП «Експрес поліграфія», магазина «Чарівниця» та ТЦ «Таврія В» за сонячної, теплої погоди провели велике свято в рамках проекту «Абетка безпеки».

Учні шкіл Таврійського та Північного мікрорайонів були активними учасниками дійства, яке пропагувало безпеку. Безпеку вдома, в дорозі. на відпочинку. Команди юних інспекторів дорожнього руху та Юних пожежників в своїх виступах пропагували як здоровий спосіб життя так і дотримування правил безпеки. Активну участь у святі прийняли і учні 6 та 7 класів – вихованці учбово-виховального комплекса ім.Т.Г.Шевченко. Гриша Грицай у якого саме сьогодні день народження отримав не тільки подарунок, як учасник свята, а й красивий та смачний торт, який розділить з друзями.

Сподіваємося, що учасники свята, учні шкіл №№ 4, 24, 33, 44,  45, 56 завжди будуть дотримуватись корисних правил безпеки і сподіваємось на зустріч в наступному учбовому році.

Переглядів: 441 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: