Четвер, 18.04.2024, 03:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 27 » «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху»
08:59
«Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху»

В цьому році свято безпеки вже вдруге проходило на базі середньої школи № 41 у Таврійському мікрорайоні. В акції приймали участь учні Таврійського мікрорайону, команди шкіл: № 4; № 24; № 41; № 44; № 45; № 56.

Присутніх привітала гостя свята, директор Благодійного фонду «Допомога дітям» - Ольга Бикова. Одним із проектів фонду є проект «Абетка безпеки», який спільно з генеральним спонсором автошколою «Лідер Т.А.С» (директор Палій С.А.) та автошколою «Фортуна плюс А.С.А» (директор Біла Є.Ю.) проводить профілактичну роботу з безпеки життя дитини на дорозі та вдома.

Працівниками Будинку дитячої та юнацької творчості м.Херсона були підготовлені і проведені ігри, вікторини та флеш-моб з учасниками свята. Не завчаючи на примхи погоди, учасникам акції дуже сподобалися виступи команди юних пожежників, танцювального колективу та братів-боксерів тайського боксу. А конкурси: «Дорожні знаки», «Автобус», «Перевези вантаж» показали хороші знання команд та були активно підтримані всіма глядачами та гостями свята.

Благодійний фонд «Допомога дітям» вручив представникам шкіл набори книжок з безпеки дорожнього руху академіка малої Академії наук України Тимовського Олександра Андрійовича, з яким піддержує дружні стосунки протягом багатьох років.

Сподіваємося, що всі учасники повторили і добре засвоїли правила безпечної поведінки на дорозі і завжди будуть їх дотримуватися. До нових зустрічей!

Переглядів: 272 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: