П`ятниця, 26.04.2024, 16:51
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 24 » «Кращий рятувальник»
11:03
«Кращий рятувальник»

Херсонський обласний благодійний фонд "Допомога дітям" вже в котрий раз був запрошений на свято безпеки. Разом з нами на змаганнях були присутні:  управління освіти Херсонської міської ради, Головне управління ДСНС області, обласний Центр здоров’я і спортивної медицини, Херсонський обласний автомобільно-учебовий комбінат.

Гарне змагання, по закінченню якого було визначено переможця і присвоєно йому звання «Кращого рятувальника гімназії»,  пройшло для учнів Херсонської багатопрофільної гімназії №20 ім.Бориса Лавреньова.

Крім цього команда-переможниця буде слідкувати за безпекою життєдіяльності в закладі, а також допомагати педагогам вчити ровесників правилам безпечної поведінки у навколишньому середовищі. Команди, які змагалися за звання найкращої, по рівню підготовки були дуже сильними, а тому різниця в балах була мінімальна.

Декілька станцій повинні були пройти команди до перемоги. Це: «Привітай суперника!», станція на знання правил дорожнього руху «Безпека на дорозі», станція медичної допомоги «Допомога на воді», станція знання лікарських рослин та їстівних грибів, станція «Збери рюкзак», станція «Допоможи потерпілому», конкурс капітанів «Розумники і розумниці». Вболівальникам доводилось дуже непросто підтримувати команду-фаворита, тому що боротьба за перемогу була дуже напруженою.

Та змагання є змагання. То ж вітаємо з перемогою команду «Адреналін».

Переможцям були вручені нагороди, а гімназія отримала подарунок від Херсонського обласного фонду «Допомога дітям» - книжки з безпеки дорожнього руху академіка МАН О.А.Тимовського для бібліотеки учбового закладу.

Переглядів: 393 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: