П`ятниця, 26.04.2024, 15:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 13 » "АБЕТКА БЕЗПЕКИ" В ГОСТЯХ У ПЕРВАЧКІВ
12:21
"АБЕТКА БЕЗПЕКИ" В ГОСТЯХ У ПЕРВАЧКІВ

Ми знайомимо наших читачів з роботою проекту Фонду «Абетка безпеки». Вже два учнівських роки наш фонд приймає участь у змаганнях серед учнів шкіл міста зі знань Правил дорожнього руху та безпеки життєдіяльності. Сьогодні ми були присутні на святі «Безпека в дорозі» в Херсонській спеціалізованій школі  І-ІІІ ступенів №52  з поглибленим вивченням української мови. Свято було організовано для учнів перших класів школи.

Це був перше велике свято для первачків та їх перший іспит із знань безпеки. Директор школи Бєляева Валентина Іванівна побажала учасникам змагань перемоги, а головний спеціаліст відділу освіти Херсонської міської Ради Кошелюк Тетяна Василівна нагадала всім дітям про обов’язкове виконання правил безпеки.

Команди 1-А та 1-В класів змагались між собою, відповідаючи на питання з безпеки дорожнього руху. Шкільний зал був вщент заповнений вболівальниками команд. Правильні відповіді на складні питання з Правил дорожнього руху підказували командам глядачі.

Свято вийшло динамічне та яскраве. Діти згадали основні правила безпеки на дорозі, навчилися працювати у команді і отримали подарунки від гостей свята. Фонд «Допомога дітям» подарував командам та бібліотеці школи дитячі книжки з безпеки дорожнього руху, а представник обласного управління освіти – вручив Подяку школі за велику роботу з профілактики безпеки життєдіяльності учнів та призи кожному учаснику команд.

Переглядів: 342 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: