Субота, 20.04.2024, 11:38
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 29 » "Абетка безпеки" в гімназії № 3
08:11
"Абетка безпеки" в гімназії № 3

Брейн-ринг В Херсонській гімназії № 3 відбулися змагання брейн-ринг серед команд шкіл з безпеки життєдіяльності. П’ять команд представляли свої школи на цьому заході: школа № 26 – команда «Спецназ», школа № 46 – команда «Рятівники», школа № 14 – команда «Фенікс», гімназія № 1 – команда – «Сигнал», гімназія № 3 – команда «Helр». На початку змагань учасники та вболівальники побачили динамічний та видовищний виступ команди гімназії № 3.

Центром позашкільної роботи Корабельного району були підготовлені дуже цікаві питання на знання правил безпеки: при пожежі, правил дорожнього руху, надання першої медичної допомоги та безпечного збирання грибів. Команди підготувались до змагань і різниця в балах була дуже невелика.

Коли журі під керівництвом з головного спеціаліста відділу освіти міськвиконкому Тетяною Василівною КОШЕЛЮК підраховували бали, глядачі побачили виступ іще однієї команди школи № 26 с.Камишани – «Фенікс». Перше місце в цьому змаганні зайняла команда-господар гімназії № 3 «Help».

Як і завжди Херсонський Благодійний фонд «Допомога дітям» в рамках проекту «Абетка безпеки» (президент фонду – Палій Світлана Анатоліївна) та автошкола «Лідер Т.А.С.» нагородили переможці та учасників та подарували їм книжки академіка Малої Академії наук Олександра Тимовського з безпеки дорожнього руху та призи.

Переглядів: 302 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: