П`ятниця, 29.03.2024, 13:48
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 11 » «АБЕТКА БЕЗПЕКИ» КРОКУЄ ПО ШКОЛАХ
09:24
«АБЕТКА БЕЗПЕКИ» КРОКУЄ ПО ШКОЛАХ

Початок нового навчального року в школах співпадає з початком нового року і в проекті Херсонського обласного Фонду «Допомога дітям» - "Абетка безпеки". 

Так сьогодні ми разом з головним спеціалістом з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності Кошелюк Тетяною Василівною, представниками ГУ ДСНС України в Херсонській області, УДАІ УМВС України в Херсонській області були присутні на великому святі БЕЗПЕКИ в ЗОШ № 44 в Таврійському м-ні.яке підготували та провели творчі колективи Будинку дитячої та юнацької творчості. 

Шість комад з шести шкіл: №№ 4, 24, 41, 44, 45, 56 змагалися за перемогу в конкурсах по правилам безпеки. 

Для перемоги потрібно було добре знати: "Правила дорожнього руху" правила безпеки при нещасних випадках, пожежах. Переможцями стала команда ЗОШ№ 41, яка набрала найбільшу кількість балів. 

Поки команди проходили ГРУ – КВЕСТ

1.      Станція «Дорожні знаки»

2.      Станція «Медична допомога»

3.      Станція «Автомобільний бліц»

4.      Станція «Дорожній лабіринт»

5.      Станція «Фантазери»

6.      Станція «Безпечна дорога додому»

для вболівальників проводився конкурс "Малюнок на асфальті". Ми побачили дуже хороші роботи на тему  безпеки. Порадували глядачів виступи команди-переможниці районого конкурсу юних інспекторів ДАІ ЗОШ № 56 та вихованців спортивної школи №6.

Наш Фонд нагородив усі команди наборами книжок та плакатів з безпеки дорожнього руху.

Ми дуже раді новій зустрічі з нашими дітьми і бажаємо їм успіхів у навчанні і перемог у змаганнях. Нехай їх знання правил безпеки допомагають їм у житті!

До скорої зустрічі!

 

Переглядів: 364 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: