Понеділок, 13.05.2024, 07:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Здоров’я, сила та ДОБРО!
07:48
Здоров’я, сила та ДОБРО!

Херсонський обласний благодійний фонд «Допомога дітям» був запрошений на спортивне свято в НВК № 11 для участі у святі та для доброчинної місії.

Директор школи Дудченко Світлана Олексіївна звернулась до благодійного фонду з проханням придбати учениці 5-Б класу Горлинській Олечці мобільний телефон зі спеціальним чипом для незрячих, який дає можливість таким особливим дітям бути більш захищеними та відчувати себе частиною великого світу. Благодійний фонд «Допомога дітям» після цього звернення відкрив вільний збір коштів і придбав даний пристрій для цієї дитини.

На святі «Здоров’я, сили та добра» Президент фонду Палій Світлана Анатоліївна вручила подарунок Олечці. Оля Горлинська живе в неповній родині, її виховує мама, сім’я малозабезпечена. Фонд не закриває збір коштів для Оленки, тому що їй потрібне лікування в Київській клініці.

Ми дуже раді були побувати на такому спортивному святі в ШВК № 11. Дві команди: батьків і вчителів та команда випускників школи,  боролися за перемогу в спортивних змаганнях. Дуже динамічно проходили естафету як старші так і молодші учасники змагань.

Під час підрахунку голосів головний спеціаліст відділу освіти міськвиконкому Кошелюк Тетяна Василівна провела з вболівальниками бліц-турнір з правил дорожнього руху і передала бібліотеці школи збірку книжок академіка МАКБЕЗ Олександра Тимовського для молодшої, середньої  та старшої школи з безпеки дорожнього руху, який придбав для шкіл міста наш фонд.

Спасибі благодійникам за допомогу, бажаємо Вам та Вашим родинам здоров’я і благополуччя. 

Переглядів: 596 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: