Понеділок, 13.05.2024, 20:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 20 » День святого Миколая
09:39
День святого Миколая

Ось і перше зимове свято завітало до дітей. 19 грудня на День Святого Миколая представники фонду разом с жіночим клубом "Ініціатива" та "Херсоноблавтоучкомбінатом" завітали в гості до дітей. 

Так о 10.00 в клубі-кафе "Золотий ключик" збирався клуб трійнят і жіночій клуб по традиції привітав діток подрунками.

Потім новорічну ялинку з іграшками в подарунок отримали діти з обмеженими можливостями,які займаються в Херсонському палаці дитячої та юнацької творчості. Лісову красуню тепер мають і мами з маленькими дільми в центрі матері і дітини.

Цей чарівний день закінчився в учбово-виховальному комплексі ім.Т.Г.Шевченко святом до дня Святого Миколая. Колектив Херсоноблавтоучкомбінату - директор Світлана Анатоліївна Палій та заст.директора Олександр Миколайович Малах привезли корисні подарунки для вихованців і пообіцяли дітям допомогу і підтримку в майбутньому. Поздоровила дітей і представниця жіночого клубу "Ініціатива" Зінаїда Борисівна Іванченко. Від учнів тепер уже нашого 7-У "унікальний" ми отримали подарунки, зроблені їхніми талановими руками і згоду передати їх в дитячу обласну лікарню. Ось такі тут чуйні діти.

І ще одна хороша  новина - Ірочка Рижик зі Збурївки, якій наш Фонд допомагає в лікуванні вже перенесела першу операцію. ЇЇ стан важкий але стабільний. Чекаємо вашої уваги і підтримки для дівчини. Дякуємо всім небайдужим, а також БФ "Софія" за допомогу. 

Зі святом! Віри в чудо нам усім!

Переглядів: 408 | Додав: MaXXa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: